Vergoedingen

Om voor vergoeding in aanmerking te komen moet u aanvullend verzekerd zijn en heeft u soms een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Dit kunt u vinden op de site van uw zorgverzekeraar. Vaak worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed. De behandelingen worden dus vergoed vanuit het aanvullende pakket. Hierbij wordt geen aanspraak gemaakt op uw eigen risico. Het wordt dus direct vergoed. De vergoedingen worden gegeven voor de volgende behandelingen in het gelaat:

Acnetherapie
Elektrische epilatie of Laserontharing van het gelaat
Camouflagetherapie

In het volgende overzicht van 2018 vindt u de vergoeding van de meest voorkomende pakketten. Staat uw pakket er niet bij? Kijk dan op de site van uw verzekeraar of bel ons zodat wij voor u kunnen opzoeken of u toch een vergoeding krijgt.

– VERGOEDINGSOVERZICHT 2018

Huidtherapie bij Loes is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat geregistreerd bij de kwaliteitswet BIG; dit is van belang om voor vergoeding in aanmerking te komen. Uiteraard kunt u altijd een afspraak met ons maken, ook zonder vergoeding.

U kunt voor een overzicht van vergoedingen de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar raadplegen. Het advies is om voorafgaand aan het intakegesprek uw polisvoorwaarden na te gaan of hierover telefonisch contact op te nemen met uw verzekeraar. Heeft u toch nog vragen over uw vergoeding? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op.

kplogo
logo nvh