Huidtherapeuten

Loes Lammertink

Gediplomeerd Huidtherapeut en Eigenaar

Na mijn studie Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht heb ik eerst ervaring opgedaan bij verschillende Huidtherapeutische praktijken en het Medisch Spectrum Twente in Enschede, op het Lasercentrum. Daar werkte ik samen met twee Dermatologen die destijds naar het Ziekenhuis Bernhoven vertrokken zijn. Zodoende ben ik daar ruim 9 jaar geleden mijn eigen praktijk begonnen op de poli Dermatologie. In het Lasercentrum maakte ik kennis met de mogelijkheden die laserbehandelingen te bieden hebben in het verbeteren van de huid.

Specialisaties
  • Laserontharing
  • Acne
  • Peelings
  • Vaat- en Pigmentlaserbehandeling

Geen dag is voor ons hetzelfde, maar u krijgt wel iedere dag het volledige enthousiasme dat nodig is voor een succesvolle behandeling. Een eerlijke en goede voorlichting staat bovendien voorop. Wij streven enkel naar tevreden patiënten die letterlijk goed in hun vel zitten.

Anouk Sok

Gediplomeerd Huidtherapeut

In juli 2015 ben ik afgestuurd aan de Hogeschool Utrecht als Huid- en Oedeemtherapeut. Binnen het vak heb ik ervaring opgedaan op zowel medisch als cosmetisch gebied. Na diverse stages te volgen binnen de huid- en oedeemtherapie, lasertherapie en de cosmetiek ben ik na mijn studie gaan werken bij een praktijk gespecialiseerd in huid- en oedeemtherapie, wondzorg en oncologie. Sinds begin 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Huidkliniek Twente. Het gevarieerde behandelaanbod spreekt mij erg aan en zorgt ervoor dat ik wil blijven groeien binnen de huidtherapie. Het geeft mij voldoening om mensen met huid- en haarproblematiek te kunnen helpen. Ik streef er dan ook naar iedereen op een zorgvuldige, eerlijke en doelgerichte manier te behandelen en te voorzien van informatie en adviezen.

Marieke Lammertink

Office Manager

Van oorsprong ben ik opgeleid als verpleegkundige. Ik heb van 2002 tot 2007 in het Ziekenhuis ZGT in Almelo gewerkt en daar mijn verpleegkunde diploma behaald. Daarna ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij 2 kraamzorg organisaties als teamleider.

Voor Huidtherapie bij Loes regel in de zaken vanuit Huidkliniek Twente in Almelo en help ik u telefonisch of aan de balie voor het maken van afspraken. Tevens sta ik u graag te woord bij vragen.