Camouflage

Camouflage

Camouflage kan bij veel huidaandoeningen een uitkomst bieden. Sommige huidaandoeningen gaan gepaard met kleurverschillen zoals vitiligo, melasma, postinflammatoire hyperpigmentatie en wijnvlekken. Camouflage zorgt ervoor dat de aandoening minder opvalt; Het zorgt er niet voor dat de aandoening verbetert of geneest. Er wordt gebruik gemaakt van camouflage crèmes van DermaColor. Deze bevatten veel meer pigmenten (40-50% pigmenten) dan de foundations die verkrijgbaar zijn in de parfumeriezaken en drogisterijen (10-15% pigmenten). Hierdoor wordt een dekkend effect bereikt. DermaColor is geschikt voor alle huidtypes en kan waterbestendig en veegvast worden gemaakt.

Camouflage DermaColor

DermaColor als camouflage

Wanneer de gangbare make-up te weinig dekkend en de traditionele DermaColor te sterk dekkend is, biedt de Foundation Cream van DermaColor Light uitkomst. Deze is speciaal ontwikkeld om de ruimte tussen make-up en camouflage op te vullen. DermaColor Light bevat ingrediënten die voor een uitstekende verdraagzaamheid van de huid zorgen. Na het gebruik van de Setting Powder over de Foundation Cream is de camouflage langer houdbaar en watervast. De Foundation Cream bevat een zonnebeschermingsfactor SPF 12.

Camouflage Lycogel

Daarnaast is er de speciale Lycogel Camouflagel. Dit is een speciale camouflage die direct na de behandeling toegepast kan worden en tevens uitstekend fungeert als vervanging van de dagelijkse foundation. Met het snelle levens tempo van vandaag, is het noodzakelijk om zo snel mogelijk de draad van uw dagelijks leven weer op te kunnen pakken zonder de zichtbare kenmerken van een behandeling. Lycogel® camoufleert de tekenen van de behandeling en bevordert tevens het herstelproces van de huid. Het geeft een voortreffelijke dekking die er natuurlijk uitziet. Na Acne therapie, Micro needling en Chemische peelings kan Lycogel® direct worden toegepast. Zelfs voor mensen die geen traditionele make-up kunnen verdragen biedt Lycogel® een kalmerende oplossing. Lycogel® is waterbestendig en beschermt uw gezicht met parabenenvrije zonbeschermingsfactor SPF 30. Daarnaast bestaat er ook nog de Lycogel Breathable Concealer deze dekt nog beter dan de camouflage.

Consult

Tijdens het consult wordt de juiste kleur gezocht. Dit is de kleur die het dichtste in de buurt komt van uw eigen huidskleur. Hierna wordt u aangeleerd hoe u de producten aanbrengt, waterproof en/of veegvast maakt. Om de camouflage vervolgens goed te kunnen reinigen is een speciaal reinigingsproduct en een lotion nodig.

Neem hier contact op met ons voor een consult.

Tarieven

De behandeling en de camouflageproducten worden vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Lees meer

Lycogel camouflage